Άργος

Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας

Νοσηλευτική Μονάδα Άργους

Ν.Μ. ΑΡΓΟΥΣ

Εκ μέρους της Διοίκησης και του προσωπικού της Ν.Μ. ΑΡΓΟΥΣ σας καλωσορίζουμε στον δικτυακό τόπο του Νοσοκομείου μας.
Κατανοώντας την αγωνία των ασθενών και των οικείων τους και αναλογιζόμενοι την ευθύνη που έχουμε αναλάβει απέναντι στους πολίτες, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε μέσω της απρόσκοπτης και οργανωμένης λειτουργίας του Νοσοκομείου μας να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με χαμόγελο και ανθρωπιά.
Μέσα από τον δικτυακό μας τόπο αναζητήστε χρήσιμες πληροφορίες για το Νοσοκομείο μας ώστε να εξυπηρετηθείτε γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία. Να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Το Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας – Νοσοκομειακή Μονάδα Άργους ανήκει στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδος και κύριος σκοπός του είναι η παροχή υψηλής στάθμης περίθαλψης ισότιμα για κάθε πολίτη ανεξάρτητα από την οικονομική και κοινωνική του κατάσταση. Εφημερεύει κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή και κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο. Περίοδο εορτών – αργιών, ενημερωθείτε πρώτα από το τηλεφωνικό μας κέντρο.

Τμήμα Οργάνωσης & Πληροφορικής

Κυρίες και κύριοι,
Η ανάληψη της διοίκησης του Γ.Ν. Αργολίδας εκτός από τιμητική θέση, αποτελεί και μία προσωπική και επαγγελματική πρόκληση, η οποία έχει ως στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες.
Οι Νοσηλευτικές Μονάδες Άργους και Ναυπλίου, αποτελούν δύο πολύ σημαντικές δομές οι οποίες υποστηρίζουν την υγεία ενός μεγάλου πλήθους πολιτών, αλλά και ενός εξίσου μεγάλου αριθμού επισκεπτών του νομού.
Κύριο μέλημα της διοίκησης είναι η ανθρωποκεντρική προσέγγιση προς τον ασθενή, η φροντίδα του, καθώς και η παροχή υπηρεσιών υγείας και πρόληψης μέσα από σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και καινοτόμες δράσεις.
Ως νέα διοίκηση, μαζί με όλο το επιστημονικό δυναμικό των νοσοκομείων μας θα είμαστε δίπλα στον πολίτη, με αμεσότητα στην επικοινωνία, αποσκοπώντας πάντα στη διασφάλιση της υγείας του κοινωνικού συνόλου.

Με εκτίμηση,

Η διοικήτρια του Γ.Ν. Αργολίδας
Μαρία Σαρίδη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Προκήρυξη δύο (2) θέσεων ειδικευμένων Ιατρών

Προκήρυξη για την πλήρωση των παρακάτω θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ., για το Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας - Νοσηλευτική Μονάδα ...
Διαβάστε περισσότερα

Εκτέλεση Προϋπολογισμού Αυγούστου 2021

Εκτέλεση Προϋπολογισμού Αυγούστου 2021 ΑΡΧΕΙΑ: 12972 - 2021.08 Εκτέλεση Προϋπολογισμού - αδα ...
Διαβάστε περισσότερα
Menu