back to top

Ευχαριστήρια επιστολή Γ.Λ.

Με την παρούσα επιστολή, αισθανόμαστε βαθιά την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε θερμά και από καρδιάς τους γιατρούς , το νοσηλευτικό προσωπικό, τους τραυματιοφορείς και το υπόλοιπο προσωπικό του τμήματος της Μαιευτικής Κλινικής του Γ. Ν. ΆΡΓΟΥΣ, στο οποίο νοσηλεύτηκε η μητέρα μου ύστερα από μια δύσκολη και περίπλοκη επέμβαση- χειρουργείο γυναικολογικών θεμάτων.

Νιώθουμε πολύ μεγάλη ευγνωμοσύνη, η μητέρα μου, η οικογένεια μου και εγώ, και ευχαριστούμε εγκάρδια τους γιατρούς κ. Χρονόπουλο Κωνσταντίνο, κα. Παπαδημητρίου Ιφιγένεια , την προϊσταμένη του μαιευτικού προσωπικού κα Ψύλλα Μαρία , τις νοσηλεύτριες, τις μαίες για το υπομονετικό, αθόρυβο και σιωπηλό έργο που νυχθημερόν επιτελούν μα χαμόγελο και καλή διάθεση.
Στις δύσκολες στιγμές που διανύουμε, εκτιμούμε ιδιαίτερα το λειτουργικό σας έργο διότι η αξία σας είναι ανεκτίμητη ως αρωγοί και συμπαραστάτες στις ανάγκες των ασθενών. Η επιστημονική κατάρτιση του προσωπικού και η εν γένει λειτουργία του Νοσοκομείου αποτελεί υπόδειγμα δημοσίου νοσηλευτικού ιδρύματος που τιμά την Ελλάδα. Σας ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και δύναμη.

Με εκτίμηση Γ. Λ

Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας – Ν.Μ. Άργους

Στείλτε μας μήνυμα

Επικοινωνία