back to top

Ευχαριστήρια επιστολή Ε.Γ.

 Έπειτα από την πρόσφατη νοσηλεία μου στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους για ένα μεγάλο και δύσκολο χειρουργείο, Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Κωνσταντίνο Χρονόπουλο, το γυναικολόγο και την κα. Παπαδημητρίου Ιφιγένεια , επίσης γυναικολόγο, που ανέβαλαν και έφεραν εις πέρας το χειρουργείο αυτό χωρίς να ταλαιπωρηθώ.

Επιπλέον, θα ήθελα να ευχαριστώ θερμά την κ . Ελένη Καλλιοντζή, την αναισθησιολόγο, που συνείσφερε τα μέγιστα ώστε ούτε να πονέσω ούτε να ταλαιπωρηθώ κατά την διαδικασία. Ακόμα τις θερμότερες ευχαριστίες μου προς την προϊσταμένη και το νοσηλευτικό προσωπικό του χειρουργείου για την άριστη και άμεση παροχή υπηρεσιών, αλλά και για το κλίμα ασφαλείας και ηρεμίας που δημιούργησαν και διατηρησαν στο χώρο του χειρουργείου.
Τέλος, το μεγαλύτερο κομμάτι των ευχαριστιών μου απευθύνεται στην Προϊσταμένη της Μ/Γ κλινικής, κα Ψύλλα Μαρία και σε όλους όσους απαρτίζουν το προσωπικό της Μαιευτικής κλινικής, για την απλόχερη φροντίδα και αγάπη που μου παρείχαν, την άριστη και ευγενική συμπεριφορά τους, αλλά και για τη σιγουριά ότι όλα θα πάνε καλά, διώχνοντας κάθε ανησυχία και φόβο. Δεν πρέπει να παραλείψω να αναφέρω και να επαινέσω την ψυχραιμία, τη φιλικότητα, την αμεσότητα και το ήθος αυτών των ανθρώπων.

Συνιστώ, λοιπόν, στον εκάστοτε πολίτη να εμπιστεύεται ανεπιφύλακτα το Γενικό Νοσοκομείο Άργους και όλο το προσωπικό του, αφού για εμένα υπήρξαν ο έμπρακτος συνδυασμός επαγγελματισμού και ανθρωπιάς.

Μετά τιμής Ε.Γ

Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας – Ν.Μ. Άργους

Στείλτε μας μήνυμα

Επικοινωνία