back to top

Ημερίδα – Καρκίνος του μαστού, 3-12-2022

Το Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας σε συνεργασία με την 6η ΥΠΕ διοργανώνουν ημερίδα με θέμα “Νεότερα δεδομένα στον καρκίνο του μαστού”, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022 στο Ξενοδοχείο Amalia, στο Ναύπλιο.

Ως θέμα επιλέχθηκε ο καρκίνος του μαστού γιατί είναι ο πιο διαδεδομένος καρκίνος μεταξύ των γυναικών και μπορεί να προληφθεί με την κατάλληλη ενημέρωση ή και να θεραπευτεί πλήρως με την έγκαιρη διάγνωση μέσω μαστογραφιών και τη χρήση βελτιωμένων πρωτοκόλλων.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 2 στρογγυλά τραπέζια και 1 διάλεξη. Η θεματολογία είναι επίκαιρη και ενδιαφέρουσα. Κεντρικός ομιλητής είναι ο αξιότιμος καθηγητής κ. Δημητρακάκης Κωνσταντίνος, ο οποίος σε συνδυασμό με διακεκριμένους επιστήμονες θα αναπτύξουν διεξοδικά θέματα σχετικά με την αντιμετώπιση της νόσου.

Έχουμε τη βεβαιότητα ότι οι εκλεκτοί πρόεδροι και ομιλητές που συμμετέχουν στην ημερίδα θα συμβάλουν καθοριστικά και εποικοδομητικά στην κατανόηση των θεμάτων που θα διαμειφθούν. Είναι επίσης πεποίθησή μας ότι η ανταλλαγή απόψεων και η συζήτηση θα είναι επίκαιρη και ενδιαφέρουσα για όλους.

Τέλος, ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλους όσους θα συμμετέχουν σε αυτή είτε ως εισηγητές είτε ως σύνεδροι.

Θα είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς να σας έχουμε κοντά μας.

Ημερίδα για τον καρκίνο του μαστού
Ημερίδα για τον καρκίνο του μαστού

Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας – Ν.Μ. Άργους

Στείλτε μας μήνυμα

Επικοινωνία